Noutăţi

The Thirteenth Sun – lansare de album ”Stardust” în Control


După primul material lansat în 2012, EP-ul „Genesis”, The Thirteenth Sun a lansat anul acesta în luna mai primul material full-length denumit „Stardust„, album lansat sub egida Aural Music.

Special guest: Black Water
+ Brutus! ofertă la bar ( 50% discount după ora 22)

Descris drept o călătorie individuală ce poate fi raportată la fiecare ascultător, „Stardust” este încercarea de a întreba, fără a avea aşteptări sau a primi un răspuns definitoriu. Muzical, albumul este cu adevărat o escapadă din limitele rutinei, în încercarea de a cuprinde nemărginitul şi cuantumul infinit al posibilităţilor ce se află în faţa fiecăruia.

Înregistrat în studioul Conosance, alături de Edmond Karban (dordeduh) în rolul de producător dar şi invitat pe album, masterizarea a fost realizată de Martin Zeller, în timp ce grafica este semnată de Costin Chioreanu (Ulver, Arcturus, Enslaved, Arch Enemy). Stardust este deja disponibil în format CD, download digital, vinil şi poate fi comandat pe http://www.auralmusic.com/the-thirteenth-sun-sign-with-aural-music/.

Black Water a luat fiinţă iniţial un duo format din Silviu Pop (We Are Numbers / Ordinul Negru / ex-Deliver the God) şi Sikorsky (The Thirteenth Sun / Round Sound / Aria Urbană / ex-Indian Fall / ex-Code Red).

În această formulă au înregistrat 3 piese (Black light, Burning fire, Deliah is no more) toate având la bază acelaşi filon electro-acustic. Odată cu venirea lui Teo Ardeleanu (The Dignity Complex) sound-ul se schimbă căpătând accente de post rock şi electrogaze, noile compoziţii devenind mai atmosferice.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!