Noutăţi

The Thirteenth Sun – Lansare album „Stardust” / 03.06 – Braşov

Stardust, primul material full-length semnat de grupul braşovean The Thirteenth Sun şi lansat sub egida Aural Music, va fi lansat oficial la Braşov în cadrul unui concert ce are loc în data de 3 iunie, la Kruhnen Musik Halle (Str. Nicolae Titulescu, nr 2P).

Invitat special este grupul braşovean Black Water.

Descris drept o călătorie individuală ce poate fi raportată la fiecare ascultător, Stardust este încercarea de a întreba, fără a avea aşteptări sau a primi un răspund definitoriu. Muzical, albumul este cu adevărat o escapadă din limitele rutinei, în încercarea de a cuprinde nemărginitul şi cuantumul infinit al posibilităţilor ce se află în faţa fiecăruia.

Înregistrat în studioul Conosance, alături de Edmond Karban (dordeduh) în rolul de producător dar şi invitat pe album, masterizarea a fost realizată de Martin Zeller, în timp ce grafica este semnată de Costin Chioreanu (Ulver, Arcturus, Enslaved, Arch Enemy). Stardust este deja disponibil în format CD, download digital, vinil şi poate fi comandat pe http://www.auralmusic.com/the-thirteenth-sun-sign-with-aural-music/.

Discul va fi disponibil şi în seara evenimentului.

Black Water – Braşov

Black Water a luat fiinţă iniţial ca un duo format din Silviu Pop (We Are Numbers / Ordinul Negru) şi Sikorsky (The Thirteenth Sun / Round Sound).

În această formulă au înregistrat 3 piese (Black light, Burning fire, Deliah is no more) toate având la baza acelaşi filon electro-acustic. Odată cu venirea lui Teo (The Dignity Complex) sound-ul se schimbă căpătând accente de post rock şi electrogaze, noile compoziţii devenind mai atmosferice.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!