Noutăţi

Concertul Therion de pe 11 martie se mută în clubul Quantic din București

Therion va concerta în București pe 11 martie, însă locația evenimentului va fi modificată. Concertul Therion a fost programat inițial să aibă loc la Arenele Romane din București. Din cauza unor factori ce nu țin de organizatori, locul de desfășurare al evenimentului s-a schimbat, astfel că acesta va avea loc în aceeași dată, însă în Club Quantic din București.

Biletele achiziționate până acum rămân în continuare valabile.

Având în vedere, însă, capacitatea mai mică față de Arenele Romane, pentru confortul și siguranța tuturor participanților, numărul de bilete puse în vânzare va fi limitat. Prin urmare, în următoarea perioadă mai pot fi achiziționate maxim 200 bilete. Acestea se pot găsi online pe www.ambilet.ro la prețul de 95 lei, iar la intrare, în seara concertului, la prețul de 115 lei (în limita biletelor disponibile). Zonele Golden Circle și Normal Circle (Acces general) vor fi păstrate.
Și ca să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă, avantajele desfășurării unui astfel de eveniment în clubul Quantic:

  • Quantic dispune și de un restaurant, astfel că participanții pot lua masa oricând doresc, cu posibilitatea de a ieși din zona concertului oricând;
  • Clubul Quantic se află la o distanță nu foarte mare față de stațiile de metrou Grozăvești și Politehnică, astfel că se poate ajunge foarte ușor.

Programul concertelor, dar și a sesiunii meet & greet, va fi anunțat în perioada următoare, cu aproximativ o săptămână înaintea evenimentului.

Rămâneți la curent cu evenimentul, aici:

https://www.facebook.com/events/131315840817833/

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...