Noutăţi

The Wax Road lansează un nou single și videoclip

Trupa The Wax Road lansează astăzi un nou single, intitulat „Summer City”. Cu originile într-un oraș mic din Republica Moldova, The Wax Road a fost formată la sfârșitul lui 2013. Formația are în palmares câteva single-uri, 2 videoclipuri, albumul de debut, și câteva live-uri oficiale. În interviurile mai vechi, aceștia şi-au motivat absența din spațiul media prin faptul că unul dintre membrii formației a suferit un accident imediat după lansarea albumului de debut și a avut nevoie de o perioadă de recuperare.
Din ce în ce mai pasionaţi de creaţie, aceştia s-au aventurat pe un drum puţin mai diferit de această dată. Noul lor single ”Summer City” este însoţit de un videoclip animat, creat de designerii grafici Diana Murzacoi și Gheorghiță Cîrjă.
Aşa cum sugerează şi titlul, e despre dogoarea soarelui de vară dar şi cea a flacărei aprinse între doi oameni. Vara, orașul poate fi perceput ca o cuşcă care ne ţine captivi, puţini sunt cei care nu visează cu ochii deschişi, măcar la câteva zile de libertate. Muzica a fost şi rămâne să fie, atât pentru cei care o fac, cât şi pentru ascultători, un refugiu şi o sursă de energie nesecabilă.  Aşadar, oferiţi-i cele câteva minute pentru că are toate şansele sa ajungă pe repeat în acest august fierbinte.
Urmărește mai jos noul videoclip, „Summer City”:

Rămâi la curent cu noutățile formației The Wax Road pe pagina oficială de Facebook!

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...