Noutăţi

The Wax Road lansează albumul de debut

Vă invităm să faceți o călătorie cu ”Trelley blues”–ul prin noul album Rambler In The Dark al formației The Wax Road.

Începând cu riff-urile musculoase ale piesei ”Let Me Feel”, albumul îmbină armonios Hard Rock-ul classic cu nuanțele Rock-ului modern, cu mesaje profunde și secții ritmice uriașe care-ți pulsează energia prin vene. Sălbăticia fuzz-ului din piese precum ”Fuzzy Air”, ”Midnight Girl” sau ”Do Things Right” cu solouri psihedelice la chitară, într-adevăr ne amintesc de acea perioadă a anilor ’70 și de trupe legendare precum Led Zeppelin, Black Sabbath sau Jimi Hendrix Experience, însă nu ne ancorează acolo. Trupa vine cu o abordare proaspătă și e greu să identifici o formație anumită care ar semăna cu ceea ce fac The Wax Road. Totuși, muzica lor are personalitate pe care ei o păstrează în tot ce fac și pe lângă muzică.

Albumul de debut stârnește o furtună de stări și sentimente în sufletul fiecărui ascultător, iar pentru a o calma, ultima piesă de pe tracklist, balada rock ”Rambler In The Dark”, a cărei denumire o poartă și albumul, ne duce în atmosfera sa liniștită și pătrunzătoare pe care nu mai vrei s-o părăsești.

Albumul conține 10 piese, fiecare din ele creând o poveste și o stare individuală. Fiecare poartă câte o părticică din sufletul formației și cu siguranță merită toată atenția ascultătorului.

Album Tracklist:

  1. Let me feel
  2. Fuzzy air
  3. Love car
  4. Midnight girl
  5. Do the same
  6. Trolley blues
  7. Do things right
  8. Come to me
  9. In the roll
  10. Rambler in the dark
Începând cu 1 decembrie albumul este disponibil pe rafturile on-line a celor mai importante magazine de muzică (iTunesAmazon), rețele de streaming (Spotify), dar și pe CD la concertele de lansare de pe 3 (Chișinău) și 4 decembrie (Iași).
Link-uri:
Spot publicitar Iași: https://youtu.be/f9wu1vI2GLk
Spot publicitar Chișinău: https://youtu.be/jYCcf08kQxs
the-wax-road-debut-album

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...