Noutăţi

The Wax Road a lansat “Midnight Girl”

Formația The Wax Road, care a lansat recent două single-uri și un videoclip, nu ne lasă să așteptăm prea mult și vine cu o nouă piesă – “Midnight Girl”. Noul cântec, plin de energie, drive și pasiune te va face să te miști după ritmul lui dinamic. Single-ul de fapt reprezintă un fusion între Punk, Drum’n’Bass și Hard Rock, perfect pentru o plimbare nocturnă în căutarea “fetei de la miezul nopții”.

The-Wax-Road-Indiegogo
Anul acesta The Wax Road și-au propus să realizeze albumul lor de debut și au decis să implice direct fanii în acest proces. Începând de azi, prin intermediul platformei www.indiegogo.com susținătorii vor putea ajuta la colectarea fondurilor necesare pentru lansarea albumului.

Cei care vor contribui vor fi răsplătiți de trupă cu pachete speciale, care vor conține CD-uri, tricouri, brățări, și chiar seturi întregi cu accesorii din piele, concerte private, efecte pentru chitară handmade și multe altele. Cu banii strânși din vânzarea acestor pachete, trupa va finaliza înregistrarea albumului de debut.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...