Noutăţi

The Sonic Taste au lansat informația secolului

Primul single al trupei The Sonic Taste, “In Your Eyes” este disponibil pe platformele de streaming: AppleMusic, Spotify, Deezer, Tidal, Zonga cu sprijinul Universal Music România iar videoclipul îl puteți urmări aici:

“In Your Eyes” este un manifest împotriva fățărniciei, minciunii și falsității. Videoclipul piesei este unul concept, unde trădarea și viclenia sunt personificate excelent de către actrița Mădălina Anea, sub regia lui Tudor Botezatu, Radu Tancau (DOP) și montat de Andrei Bălășoiu.

The Sonic Taste este un rock’n’roll duo bucureșțean format în 2018, ca urmarea a plecării celor doi membri importanți ai trupei RKS.

Mircea Petrescu (voce și chitară) și Mihai Nicolau aka Baby Jesus (tobe) au decis să abordeze muzica într-o manieră mai fresh cu influențe variate, de la punk până la blues-rock, la country și chiar la sonorități agresive, menită să aducă un nou vibe în deja aproape monotonul rock românesc.

O scurtă, dar precisă descriere a trupei ar fi: When Biffy meets Grohl and drinks with Liam.

Primul single al trupei, “In Your Eyes” a o fost înregistrat la StartRec Studio alături de Liviu Popescu (bass), mixat de Mircea Petrescu și masterizat de Turcu Alex (chitaristul Deliei).

No Hard Feelings. Just Rock’N’Roll.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!