Noutăţi

The Sonic Taste au lansat al 3-lea single

The Sonic Taste au lansat al 3-lea single – „Differnt” – pe 15 iulie, piesa făcută în colaborare cu celebrul producător / beatmaker Dribbler.

Different este rezultatul unei pasiuni enorme, împărtășită de amândoi membri ai trupei, pentru country music. Este prima piesă unde The Sonic Taste are un featuring, respectiv cu unul dintre cei mai cunoscuți beat-makeri de la noi: Dribbler.

Piesă este despre viața “on the road”, despre hoinăreală, excese și experiențele de după cântări și serile de pomină avute de-a lungul vieții.

Textul piesei este făcut de Vlad Constantin, iar la înregistrarea piesei, care a avut loc la StartRec Studios (București), The Sonic Taste au colaborat cu Alex Purje (Space Needle, DBL TRBL), Robert Pița (, Vlad Constantin și Alex Turcu (Delia), fondatorii casei de producție MGNTC Music și Corina Ivanov.

Mixul piesei este făcut de Mircea Petrescu, iar masterul, ca și până acum, este realizat de Alex Turcu.

Totdată, prin tot Bucureștiul sunt stickere cu logo-ul The Sonic Taste și un cod QR, care scanat va va duce pe YouTube pentru a putea vedea videoclipul.

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...