Noutăţi

The Groovy Bastards lansează piesa “Desiderium”

Pentru că vara a trecut, iar toamna se numără single-urile, trupa The Groovy Bastards este încântată să anunțe lansarea noii lor piese, „Desiderium”. 

Această piesă capturează esența trupei și este surprinzătoare, un nou fusion care combină elemente din stiluri neașteptate, fiind o explozie de energie și groove.

Pentru a asculta noua piesă, “Desiderium”, vă invităm să vizitați platformele de streaming muzical și să accesați YouTube pentru a urmări și videoclipul oficial al piesei: Spotify Apple Music, Deezer, YT Music, Amazon Music.

Despre Trupa The Groovy Bastards

The Groovy Bastards este o trupă înființată în 2015, în București, formată din Ioana Vișinescu – voce, Andrei Bălașa – chitară, Masha Enache – bass și Theo Ionescu – tobe. 

Sound-ul lor poate fi încadrat în genul Fusion, aceștia îmbinând armonios elemente din Funk, Rock, Jazz, Blues, R&B, Hip-hop. Această trupă se adresează oricărui segment de vârstă care trăiește prin muzică și este deschis la “puțin din toate”. 

Semnătura lor constă în performanța live unică care adaugă valoare prin personalitățile colorate ale membrilor, stilul “fresh” fiind transpus în piese proprii, dar și în reinterpretarea unor melodii renumite.

Printre realizările acestei trupe se numără premii la Festivalul de Jazz din Sibiu, Festivalul de Jazz din Târgu-Mureș, participarea ca invitați la Festivalul de Jazz din Bulgaria, „Ruse Jazz Festival”, dar și concerte numeroase prin diferite colțuri ale țării, precum și posibilitatea de a cânta în deschiderea unor artiști de talie internațională precum Marco Mendoza, Bumblefoot și Rosenberg Trio.

În 2017 sunt câștigătorii categoriei „Revelația anului” la Festivalul Muzza, iar în anul 2019 sunt nominalizați și la categoria „Formația Anului” în cadrul aceluiași festival. În anul 2023, trupa câștigă premiul II la Festival de Rock de la Posada, Câmpulung Muscel.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...