Noutăţi

The Flying Detachment au lansat al doilea single de pe albumul de debut și pregătesc un turneu

“2:58” este al doilea single lansat de stoner rockerii de la The Flying Detachment. Albumul “Eyes in the Stars, Life in the Mud Fall Tour” apare pe 22 octombrie și trupa se pregătește să susțină această lansare cu un turneu de promovare care trece și prin România.

Al doilea single de pe “Eyes in the Stars, Life in the Mud” poate fi ascultat la următorul link:

Datele turneului:

3 noiembrie, Budapesta – S8 Underground Club

7 noiembrie, Timișoara – Manufactura

8 noiembrie, Cluj Napoca – Hard Club

9 noiembrie, Kiskunfelegyhaza – Rocktar

10 noiembrie Sibiu – Underground Pub

4 noiembrie, Sofia – Mixtape 5

Trupa s-a înființat în 2014, reușind să schițeze rapid un sunet ce se înscrie în zona heavy stoner. Trupa a cântat alături de Planet of Zeus, Sasquatch, 1000mods, Mother Engine și Corecom, iar în momentul de față se pregătesc să lanseze primul album din carieră. The Flying Detachment au concertat în București, la Quantic Club cu ocazia SoundArt Festival 2018 în luna mai.

Albumul de debut, intitulat “Eyes in the Stars, Life in the Mud” va fi lansat pe 22 octombrie. Materialul a fost înregistrat la City Studio și Dark Father Studios în Sofia, Bulgaria.

Mix-ul a fost făcut de Emil Petkov și Boyko Petkov la Three Paws House și City Studio, iar master-ul de Alan Douches la West West Side Music.

Artwork-ul albumului este făcut de Sofia Zasheva pe baza unui fotografii făcute la Wildlife Learning Center în California cu Zeus, bufnița oarbă.

Pagini oficiale The Flying Detachment:

Bandcamp: https://theflyingdetachment.bandcamp.com

Facebook: https://www.facebook.com/TheFlyingDetachment

Instagram: @flyingdetachment

www.theflyingdetachment.com

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...