Noutăţi

The Dire Straits Experience Tour

dire-straits

După două concerte soldout la Bucureşti şi la Timişoara, membrii Dire Straits Experience au decis revină în România, pentru un mini-turneu ce va cuprinde nu mai puţin de patru oraşe:

Cluj-Napoca @ Sala Polivalentă // 5 decembrie 2016
Craiova @ Sala Polivalentă // 7 decembrie 2016
Braşov @ Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” // 9 decembrie 2016
Bacău @ Teatrul de Vara „Radu Beligan” // 10 decembrie 2016

Legendara formaţie condusă de membrii originali Dire Straits, Christ White şi Chris Whitten, acompaniaţi de muzicieni de top precum Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters şi Michael Feat, va aduce pe scenele din Craiova, Bacău, Braşov şi Cluj-Napoca hituri ca “Sultans of Swings”, “Your latest trick”, “Tunnels of Love”, “Money for nothing”, “Brothers in arms” sau “Romeo and Juliet”.

Dire Straits a scris istorie în muzica rock şi s-a bucurat de un success formidabil la cel mai înalt nivel. După despărţirea din 1996, sound-ul unic al trupei a continuat răsune live în toată lumea prin trupa The Straits care, mai apoi, avea evolueze sub numele de “The Dire Straits Experience”.

Componenţii formaţiei fac parte din elită industriei muzicale, colaborând individual cu artişti precum Paul McCartney, Joe Cocker, Ray Charles, David Bowie, Ţină Turner, Rod Stewart, Van Morrison, David Gilmour şi chiar cu Mark Knopfler.

Show-ul Dire Straits Experience este unul de neratat pentru iubitorii muzicii de calitate şi pentru toţi cei care vor guste puţin din istoria glorioasă a unuia dintre cele mai importante şi influenţe grupuri muzicale din toate timpurile.

Aşadar, pe 5 decembrie formaţia va concerta la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 7 decembrie la Sala Polivalentă din Craiova, pe 9 decembrie la Sala Sporturilor din Braşov, iar pe 10 decembrie la Teatrul de Vară din Bacău.

Înaintea concertului de la Braşov, pe scenă va urca formaţia Coco, al cărei lider este Adrian Coco Tinca, fostul membru al trupei Compact. Grupul Coco a luat fiinţă în 2014 odată cu lansarea unui prim single, “Răspunscare a adunat peste 5000 de vizualizări într-un timp destul de scurt. Trupa are la activ şi un album, “Învingător” pe care l-a promovat în cadrul unui turneu naţional.

Biletele sunt disponibile astfel:

Cluj-Napoca (5 decembrie) // Sala Polivalentă

VIP – 300 lei
Categoria I – 250 lei
Categoria II – 180 lei
Categoria III – 100 lei
Categoria IV – 75 lei
Categoria V – 60 lei

Craiova (7 decembrie) //Sala Polivalentă

VIP – 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 60 de lei

Braşov (9 decembrie) // Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibaşi”

VIP – 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 60 de lei

Bacău (10 decembrie) // Teatrul de Vară Radu Beligan

Categoria I – 300 de lei
Categoria II – 200 de lei
Categoria III – 100 de lei

Concertele Dire Straits Experience sunt organizate de Phoenix Entertainment.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...