Noutăţi

The Dillinger Escape Plan anunță concert de reuniune cu solistul original

THE DILLINGER ESCAPE PLAN va celebra 25 ani de la albumul de debut, Calculating Infinity, cu un concert de reuniune pe 21 iunie 2024 în New York. Trupa va cânta albumul în întregime pentru prima dată cu fondatorul și vocalul original Dimitri Minakakis.

Trupa, renumită pentru compozițiile complexe și show-urile foarte energice, s-a despărțit în 2017 după trei concerte memorabile în New York. După ani de suport al fanilor și cereri numeroase de reuniune, trupa va reveni pe scenă să onoreze albumul care le-a pavat călătoria muzicală.

THE DILLINGER ESCAPE PLAN este un mastodon al metalului american, recunoscut pentru contribuțiile unice și intense pentru scena muzicală heavy.  Calculating Infinity este o capodoperă ce marchează un moment pivotal nu doar pentru trupă, cât și pentru gen. A fost listat drept Cel mai bun album al anului de către revista Revolver, precum și în top 10 albume metal al tuturor timpurilor de Metal Injection. În 2017 Rolling Stone a numit albumul ca fiind unul dintre cele mai bune albume din toate timpurile și deși trupa s-a dezmembrat în același an, discografia acestora continuă să inspire trupe și fani din toate colțurile lumii.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...