Noutăţi

The Different Class live în Timişoara

thedifferent_class_poster

Sâmbătă, 19 noiembrie 2016, orele 21:00, The Different Class va susţine un concert intim în oraşul lor natal în club Manufactura. Recent în cadrul proiecului One Take! realizat de Made în TM, The Different Class au înregistrat piesa “Heat” ocasie cu care au experimentat cum tragă o melodia doar dintr-o singură încercare. Compilaţia Made în TM a apărut pe 5 noiembrie 2016 include formaţii esclusiv din Timişoara printre ele numerandu-se trupe ca: Haos, Umbre Zidite, BRUM, Spanache Trio, şi alţi.
Fb event link: https://www.facebook.com/events/1245389098855415
Support Act: 10 lei
Evenimentul are loc în cadrul TimişoaraCapitala Tineretului din România
The Different Class este un power-trio Timişorean/Clujean, care are ca scop propagarea unui sound inovator în trendul electric contemporan. Trupa abordează un stil nou, brut, ce se bazează pe deconstruirea pieselor până la groove, un melanj de genuri blues/funk/stoner/psychedelic, care în final dau vibeul TDC: ei l-au numit Groove Rock, şi are ca esenţă experimentarea live – în felul acesta fiecare concert energizează publicul cu o stare diferită. Forma pe care o ia muzica, este una liberă în părţi, dar macro-structurată, cu elemente de improvizaţie, cea mai autentică audiţie a acestei muzici fiind desigur în concert, LIVE.
Youtube: Made în TM One Take – https://www.youtube.com/watch?v=hGoi7vWcEHk

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...