Noutăţi

The Cure și God is an Astronaut la Rock The City

Pentru prima oară în România, concert extraordinar THE CURE, pe 22 iulie, în Piața Constituției! Alături de celebra trupa britanică vor concerta și cei trei irlandezi de post-rock, GOD IS AN ASTRONAUT!

În peste 40 de ani de activitate muzicală, THE CURE a avut în componență mai mult de 13 membri, la evenimentul din București, de anul viitor regăsinduse: SIMON GALLUP – bas, JASON COOPER – baterie, ROGER O’DONNELL – clapa și REEVES GABRELS – chitară și, în mod evident, inconfundabilă și constanta prezență a lui ROBERT SMITH – voce și chitară.

Primul concert din cariera muzicală THE CURE a avut loc în 1978. Urmăriți obsesiv de cifra 13, formația are la activ 13 albume de studio, cu vânzări de peste 27 de milioane de copii,mai mult de 40 de single-uri, câteva materiale live, valoroase coloane sonore și o multitudine de alte activități culturale conexe, ce fac din THE CURE o adevărată comoară muzicală și o formație care a înfluențat semnificativ numeroase grupuri celebre.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și pe eventim.ro, începând de marți, 6 noiembrie, ora 9.00, la următoarele categorii de prețuri:
• Diamond Circle preț 390.00 lei
• Golden Circle preț 280.00 lei
GA/Standing preț 220 lei

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top