Noutăţi

The Crazy Plumbers lansează albumul 8 Beers în Cluj, Bistriţa şi Baia Mare

The Crazy Plumbers îşi continuă turneul de lansare al albumului 8 Beers în oraşele: Cluj Napoca, Bistrista Năsăud şi Baia Mare, după cum urmează:

Joi, 17 Martie 2016, orele 20:00 la Cluj Napoca, în Karolina Pub.
Facebook event: https://web.facebook.com/events/1155652434446361/
Vineri, 18 Martie 2016, orele 20:30 la Bistriţa Năsăud, în Music Pub.
Facebook event: https://web.facebook.com/events/961241670627658/
Sâmbătă, 19 Martie 2016, orele 21:00 la Baia Mare, în Rock N’ Road Pub.
Facebook event: https://web.facebook.com/events/1046744115377173/

crazy plumbers

Formaţia The Crazy Plumbers a fost înființată în 2012 din iniţiativa lui Levi (fost membru al formaţiei Recycle Bin) împreună cu Tamas la contrabas şi Moha la tobe. La început stilul abordat de cei trei a fost rockabilly, dar în scurt timp acesta s-a transformat în psychobilly. După ce trupa s-a completat cu încă o chitară în persoana lui Denver, The Crazy Plumbers a început o serie de concerte. Prima apariţie a formaţiei a avut loc în Vaslui la Open Camp după care a urmat mai multe concerte la întâlniri de motociclist, şi festivalul Pokefest din Bucureşti. După un timp Tamas a părăsit formaţia, iar Levi şi-a luat locul la contrabas. De atunci trupa continuă activitatea în formulă de trio, care s-a dovedit fiind mult mai eficient.
Scopul trupei este în primul rând de a promova stilul psychobilly/rockabilly, un stil underground foarte popular în Europa, dar bineînţeles şi cânte în cât mai multe locuri din ţară.
În 2015 The Crazy Plumbers a terminat înregistrările primului material cuprinzând 11 piese din care 8 compoziţii proprii iar trei pese de la artişti care au marcat stilul trupei. Materialul a apărut la sfârşitul anului 2015 sub egida Acostic World dinSfântu Gheorghe, purtând numele „8 Beers”.
The Crazy Plumber Facebook page: https://web.facebook.com/TheCrazyPlumbers/?fref=ts
Puteţi asculta 4 piese de pe albumul „8 Beers”, aici: https://www.reverbnation.com/thecrazyplumbers
Evenimente recomendate şi susţinute de Romanian Rock Radio.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...