Noutăţi

The Claypool Lennon Delirium, noua colaborare a lui Les Claypool cu Sean Lennon

La sfârșitul lunii ianuarie, într-o ediție de marți seara a emisiunii sale, Conan O’Brien anunța lineup-ul oficial al festivalului Bonnaroo 2016.

Printre nume precum Pearl Jam, Lamb of God, Tame Impala, Death Cab For Cutie, Ellie Gouldling și Zeds Dead se găsea și un nume nou, de care nu se mai auzise înainte, The Claypool Lennon Delirium, iar așa cum mulți au speculat, s-a dovedit a fi o colaborare între basist-vocalistul din Primus, Les Claypool, și Sean Lennon, fiul lui John Lennon și Yoko Ono.
Cei doi s-au întâlnit când trupa lui Lennon, Ghost of a Saber Tooth, deschidea pentru Primus și Dinosaur Jr. într-un turneu, vara trecută. După numeroase jam-uri în backstage, Claypool l-a invitat pe Lennon pe scenă le melodia Southbound Pachyderm, și a fost impresionat de acesta.

Primus urma să ia o pauză, iar Claypool voia să înceapă un nou proiect, așa că l-a chemat pe Lennon să vadă dacă pot înregistra ceva interesant.
Ca o mostră a muncii lor, cei doi au împărtășită o primă piesă de 8 minute, Cricket and the Genie, un pop psihedelic cu aer de Primus meets The Beatles.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!