Noutăţi

The Citybreakers și Serotonin în Love Bar

The Citybreakers și Serotonin în Love Bar pe 28 martie.

THE CITYBREAKERS este o trupă de rock/alternative/indie din Brașov cu compoziții proprii, originale.
Trupa a fost înființată la început anului 2022 și îi are ca membrii pe:
Briana Dumitru – voce
Claudiu Păduroiu – chitară și voce
Ovidiu Mihai – bass
Marius Vasilică – tobe
Trupa este o continuare a proiectului ThElephant (The Elephant in the Room), din care au fost păstrate câteva piese, puțin modificate într-un alt stil. Tot din acel moment toate versurile au fost făcute în limba română.
Prima apariție a trupei sub această titulatură și cu noul stil abordată a fost la InkFest #1 organizată de Inkspired, în Brașov, în luna februarie 2022.

SEROTONIN este o trupă tânără, formata în luna mai 2023 în Galeria de Artă Ora0 din Brașov, din 4 muzicieni cu stiluri, caractere și experiențe diferite. Simbioza dintre personalitățile lor a dus la nașterea acestei formații, ce abordează un stil alien punk rock. S E R O T O N I N cântă doar în limba română, având piese proprii, originale care abordează diferite subiecte ce ating atât realitatea exterioară din ziua de astăzi cât și realitatea intrinsecă a fiecăruia dintre noi. Presărat totul cu zâmbete și dorință de a transmite cât mai multe emoții faine publicului, S E R O T O N I N vă invită la dans!
Până în acest moment trupa a susținut două concerte live la Galeria de Artă Ora0 Brașov și la Tâmplărie Pub Brașov.

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
30 lei – Acces general
20 lei – Acces elev/student (*La acces se prezintă carnetul de elev/student)
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabilă.

Ora concert: 21.00 : SEROTONIN
Ora concert: 22.00 : THE CITYBREAKERS

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

1 Comentariu

  1. Si eu sunt un mare fan al trupelor locale de muzica indie si alternative, asa ca abia astept sa ii ascult pe The Citybreakers si Serotonin in Love Bar pe 28 martie! Am aflat despre aceste doua trupe din Brasov si sunt impresionat de talentul si originalitatea lor. M-ati convins cu compozitiile proprii, versuri in limba romana si un stil unic. Si preturile pentru bilete sunt foarte accesibile, asa ca nu imi ramane decat sa imi iau si eu un bilet pentru concert. Mult succes si ii astept pe scena cu nerabdare!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...