Noutăţi

Textures cântă alături de Amorphis pe 3 Aprilie la Arenele Romane din Bucureşti

Olandezii de la Textures vor deschide show-ul Amorphis de la Arenele Romane de pe data de 3 Aprilie. Încă o trupă străină va fi anunţată cât de curând.

amorphis-si-textures-aprilie-2016

Textures este o formaţie de Progressive Metal care a luat naştere în 2001. Artiştii au 4 albume lansate deja, în prezent lucrând la cel de al 5-lea material ce a fost lansat pe 5 Februarie.
Discul se numeşte ‘Phenotype’, urmând cu siguranţă să ascultăm câteva piese de pe el în cadrul concertului de la Arenele Romane.
Stilul Textures poate fi descris ca fiind un Progressive Metal, la care se adaugă influenţe variate, de la Metalcore la Groove Metal.
Aşadar pe 3 Aprilie, la Arenele Romane ne întâlnim cu Textures şi Amorphis.
Biletele sunt deja în vânzare în format electronic pe www.iabilet.ro şi în format fizic în reţeaua iabilet.ro/retea (Magazinul Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop – partener Orange) la următoarele preţuri:
– 60 de lei Acces General şi 90 de lei Golden Circle – până pe 1 martie
– 70 de lei Acces General şi 100 de lei Golden Circle – până pe 2 aprilie
– 80 de lei Acces General în ziua concertului şi la intrare (biletele Golden Circle din faţa scenei vor fi sigur sold out, ca de obicei)
Numărul de bilete este limitat la 1500 de persoane. Showul are loc în cortul încălzit al Arenelor Romane.
Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, cu Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară sau prin OP.
Un Eveniment METALHEAD warmup party METALHEAD Meeting Festival 2015 (3-5 iunie – Arenele Romane – Kreator, Eluveitie, Dragonforce, Rotting Christ, Delain şi mulţi, mulţi alţii).

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...