Noutăţi

TesseracT la Bucovina Rock Castle

Britanicii de la TesseracT sunt confirmați pentru ediția din 2019 a festivalului Bucovina Rock Castle. Această nouă ediție se va desfășura în perioada 23-25 august, iar alte confirmări vin din partea Alternosfera și Grimus.

Festivalul are loc anual la Cetatea de Scaun a Sucevei.

TesseracT este una din cele mai prolifice trupe apărute în acest mileniu. Pioneri ai metalului progresiv, această trupă bazată în Marea Britanie deține un palmares remarcabil, concluzionând de curând încă un turneu european foarte reușit si urmând sa se îmbarce pentru un alt turneu mondial la începutul lui 2019. Tonurile progresive ale chitarelor în combinație cu complexitatea ritmică si liniile foarte dinamice ale vocii vor aduce un sunet unic pe scena Suceveană. Sonder, ultimul material lansat de trupă, constituie o aprofundare filosofică a existenței umane exprimată prin geniul muzical al formației britanice.

Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

Dupa o pauză concertistică de peste un an, timp în care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera revine la începutul anului 2019 cu un nou album. Acesta va fi cel de-al VI-lea material discografic și este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la înființarea trupei.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!