Noutăţi

Tenovaar a scos o nouă piesă

Formația de experimental stoner rock din Bacău, Tenovaar, a lansat de curând o nouă piesă denumită după un cocktail răcoritor, cu gust puternic: Mojito. Piesa poate fi ascultată aici. Alături de Cuba Libre, o altă piesă asemănătoare cu cea proaspăt lansată, aceste cocktailuri muzicale proiectează o tentativă de blues alternată cu puține efecte tipice stoner rock-ului. Această schimbare de gen este una paradoxală, având în vedere trecutul novice al formației care aborda genuri precum black metal, death metal sau grindcore.

Tenovaar este un proiect muzical tânăr, experimental, care deocamdată nu susține concerte și se rezumă doar la lucrul în studio. Factorul care îi determină să acționeze așa este prezența celor trei membri ai formației în părți diferite ale țării. Cu toate acestea, ei lucrează totuși la un album, anunțând acest lucru pe pagina lor de facebook printr-un teaser ce poate fi urmărit aici.

Alte piese lansate de curând sunt Cuba Libre și Wanderlust, ce pot fi ascultate pe youtube și pe pagina de bandcamp a formației.

 

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...