Noutăţi

Tenebres prezintă un teaser pentru primul lor videoclip

logo

Ieșenii de la Tenebres se pregătesc să lanseze primul videoclip pentru piesa “Pain Eternal”, ce dă și numele primului lor album. Cu această ocazie, publicul poate viziona un teaser cu scene din videoclip la următorul link:
 https://www.youtube.com/watch?v=gLebua13GEE
Videoclipul a fost regizat de Răzvan M. Lupașcu (Allyas Dweller) cu scopul de a reda vizual ideea de bază a albumului. Regizorul a vrut să evidențieze estetică urâtului, a macabrului, în dualitate cu decepția frumosului.

teaser-pic
La scurt timp după lansarea videoclipului, trupa va publica și un “behind the scenes”  pentru a face mai ușoară înțelegerea tuturor elementelor și a mesajului transmis.
Albumul ce poartă același titlu ca și piesa din videoclip, “Pain Eternal”, va avea parte de o lansare cu cvartet format din oboi, vioară, violă și violoncel, dar acompaniat de asemenea și de un cor mixt  cu ocazia unui eveniment special de lansare ce va avea loc doar într-un singur oraș din țară în această formulă amplă. În funcție de reacția publicului, trupa va decide o continuare a acestei formule.
Albumul va fi susținut și de un turneu prin orașele mari din România și Bulgaria.
Official Tenebres FB

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!