Noutăţi

Tenebres prezintă coperta şi un preview al albumului de debut, intitulat “Pain Eternal”

Black/goth-erii de la Tenebres se pregătesc de lansarea albumului de debut în toamna acestui an. “Pain Eternal” conţine 8 piese şi va fi lansat independent de către trupă, în format CD şi digital. Albumul a fost înregistrat în studioul trupei – Imperium Tenebrarum din Iaşi, iar mixul şi masterul au fost făcute de către Dorian Black.
“Pain Eternal” va avea parte de o lansare cu un cvartet format din oboi, vioară, violâ şi violoncel ce va fi acompaniat de un cor mixt. Acest concert special va avea loc doar într-un singur oraş din ţară. În funcţie de reacţia publicului, trupa va decide o continuare a acestei formule. Mai multe detalii despre acest concert veţi afla în curând.
Cu această ocazie, Tenebres dezvăluie şi artwork-ul albumului “Pain Eternal”, o creaţie semnată de Dorian Black, chitaristul trupei.
De asenemenea, un preview al pieselor de pe “Pain Eternal” poate fi vizionat mai jos:

Trupa a lansat recent un videoclip oficial pentru piesa ce da titlul albumului. Acesta poate fi urmărit aici:

Tenebres a luat naştere în iarna lui 2015 din cenuşa a trei trupe. Trupa şi-a închegat sound-ul în jurul sonorităţilor black, gothic şi doom metal pe care le subliniază cu ajutorul clapelor şi a violoncelului. Trupa a mai concertat în Bucureşti şi s-a bucurat de o primire caldă din partea publicului cu ocazia primei ediţii OSTRING. Tenebres se declară influenţaţi de trupe ca Lux Incerta, Virgin Black, My Dying Bride, Cradle of Filth.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...