Noutăţi

Tenebres lansează videoclipul piesei „Cry In Serenity”

Trupa Tenebres lansează videoclipul piesei Cry In Serenity necenzurat! Povestea videoclipului se concentrează pe mitul grecesc al sezoanelor, într-o manieră reinterpretată!

„Hades și Persephone” – Motiv pentru care clipul a durat un an până la realizarea acestuia – pentru a surprinde anotimpurile.

Videoclipul este o reinterpretare a iubirii legendare dintre zeul morții Hades și Presefona. Prin această iubire damnată se creeză o punte de legătură între cele două tărâmuri, al vieții și al morții, idee transfigurată în simbolistica succesiunii anotimpurilor. Astfel, iubirea și trădarea cât și viața și moartea se împletesc într-un scenariu tragic, sortit eșecului perpetuu.

Videoclipul va deveni valabil în format 4k la 1-2 ore după premieră acestuia.

Cei din Tenebres anunță, de asemenea, că se pregătesc de un mic turneu național și lansarea câtorva piese noi cât și a unui nou videoclip live, un cover al piesei Our Wings Are Burning – De la Virgin Black, cu cvartet și cor.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...