Noutăţi

Tenebres concertează în Quantic Club alături de Eternal Fire cu ocazia lansării albumului de debut

 
Tenebres revin în București cu ocazia lansării albumului de debut, intitulat “Pain Eternal”. Concertul face parte din turneului național “Tour Of The Dark Front Part 2” și are loc în Quantic Club pe 15 martie. Biletele pot fi achiziționate doar în seara concertului la intrare, preț 20 de lei.
 
„În urmă cu un an de zile am cântat în București alături de trupa veterană de black metal Akral Necrosis în Quantic cu ocazia lansării albumului “Underlight”. Iată acum că a venit rândul nostru. Vă așteptăm pe data de 15 Martie în Quantic începând cu ora 20:00 alături de prietenii noștri din Eternal Fire.‟
 
Program:
Open doors: 20:00
Eternal Fire: 20:30
Tenebres: 21:30
Tenebres a luat naștere în iarna lui 2015 din cenușa a trei trupe. Trupa și-a închegat sound-ul în jurul sonoritatilor black, gothic și doom metal pe care le subliniază cu ajutorul clapelor și a violoncelului.
Pain Eternal conține 9 piese și este valabil worldwide, în format CD și digital. Albumul a fost înregistrat în studioul trupei – Imperium Tenebrarum din Iași, iar mixul, masterul cât și coperta de album au fost făcute de către Dorian Black, chitaristul formației.
 
Tenebres au cântat în diferite orașe ale țării și au participat în festivaluri internaționale precum: prima ediție OSTRING (București), Artists of the Dark ( Sofia / Bulgaria), Revolution Fest (Timișoara) și Rock’n’Iași Outdoor și Indoor edition, unde au lansat albumul fiind acompaniați de către un cor și cvartet. Filmările vor apărea în presă în curând.
 
Eternal Fire – Reformată începând cu octombrie 2013, trupa Eternal Fire abordează stilul black metal melodic, cu influențe simfonic și pagan. Primul material discografic – EP-ul Beyond Frozen Streams – a fost lansat în iunie 2015 și este format din patru piese reprezentative: Defiled Graves, Northmen and the Sea, Winter Darkness și My Will to the Stars.
Printre temele abordate: natură, mituri și credințe străvechi, ritualuri de trecere, trăiri și sentimente, legende.
Sursa: comunicat de presă
 
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...