Noutăţi

Teaser Videoclip „inArticulate” – Negative CORE Project

Negative CORE Project

Trupa bucureşteană Negative CORE Project a lansat un Teaser pentru videoclipul piesei „inArticulate”, extrasă de pe ultimul lor album – „Silence is Betrayal”.

„Este una din piesele noastre cele mai scurte ca şi durată, dar cum exces-egal-succes, asigurăm videoclipul va fi mai lung de 3 minute. Am avut parte de o echipăfoarte interesantă, formată din ochiul atent la detalii ai lui Răzvan IONIŢĂ -D.o.P şi de unghiurile de filmare specifice zonei Hip-Hop asigurate de FAUST – D.O.P & video editing. Sperăm stârnim curiozitatea cu Teaserul şi revenim foarte repede cu informaţii despre lansarea materialului.”

Formaţia susţine şi acest material va exista pe viitorul MegaPack, despre care mai adaugă câteva cuvinte:

Întârziem apariţia MegaPack-ului care trebuia fie gata prin Mai-Iunie – lucrăm mai mult decât anticipasem la el dar credem rezultatele vor fi cât se poate de bune, la final. Deocamdată, Filip lucrează la editarea clip-ului pentru ‘inArticulate” împreună cu FAUST şi în acelaşi timp ne ocupăm şi de remixarea albumului şi de ogroază de alte detalii necesare proiectului.”

Reamintim Negative CORE Project urmează deschidă concertele Thy Art is Murder şi Fallujah din Cluj şi Bucureşti, în perioada 6-7 Iulie.

Puteţi asculta noul album al trupei NCP pe platforma bandcamp aici: https://negativecoreproject.bandcamp.com/album/silence-is-betrayal

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!