Noutăţi

Targ3t revin la Bucureşti, în concert alături de Lupu’ Cel Rău

target

TARG3T revin în Bucureşti pe 1 octombrie după mai bine de un an, ultimul concert având loc în club Colectiv cu 2 săptămâni înaintea tragediei, în cadrul festivalului Maximum Rock. Concertul se va desfăşura în Club A, alături de Targ3t fiind invitaţi LUPU CEL RĂU, binecunoscuta trupă constănţeană cu membrii din White Walls şi Magica.
De aceasta dată TARG3T va fii prezentă în noua formulă. Astfel pe lângă membri de baza (Ionuţ “John” Olariu – voce, Alin “MesaMesaroşbas şi Adrian “Bilă” Uritescu – chitară) au fost cooptaţi doi muzicieni noi: Liviu “Negru” Crişan (ex. Deimos, Clone, BioDome) la tobe şi Sergiu “Sergo” Stan la chitară (ex Guerrilas). Trupa va cânta piese de pe albumul de debut Faceburn cât şi o piesă de viitorul album/ep.

Acest concert este printre ultimele concerte din această toamnă, ultimul concert fiind pe data de 8 octombrie la Craiova alături de Dirty Shirt şi Guerrillas. După data de 8 oct. TARG3T va intră în studio pentru a pregăti noul material, acesta nu are încă o formă binedefinită, în funcţie de ideile care se vor concretiza, noul material va lua forma unui album sau ep.

Targ3t e o trupă cu multe influenţe, trupe ca: Biohazard, Fear Factory, Pro Pain, Divine Heresy, Messuggah, After the Burial etc: fiind trupe enumerate de băieţi ca şi influenţe.
La concertul de Sâmbătă 1 oct. din Club A vor fii disponibile cd-uri şi tricouri.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!