Noutăţi

Tanin deschide concertul slovenilor de la Carnifliate

mum-66-copy

Formaţia bucureşteană Tanin susţine primul concert de anul viitor pe 18 ianuarie, în Club Presă. Deatherii au fost aleşi deschidă o seară care de pe acum se anunţă zdrobitoare!

TANIN (death metal/Bucureşti)
https://web.facebook.com/t4nin/

Formaţie melodic death metal cu pasaje depresive, black şi old school, Tanin este una din cele mai tinere formaţii de gen, cu o ascensiune foarte rapidă în doar doi ani de activitate! Pe 18 ianuarie vom avea live atât primul lor EP, „A New Journey”, cât şi câteva piese noi, în premieră live!

Tanin exploatează foarte mult stilul death metal, integand elemente atmosferice, unde agresivitatea devine apăsătoare şi reală iar agonia îţi penetrează creierul, senzaţia de contopire cu realitatea sustrăgândute de la abordarea clasică a instrumentelor, a măsurilor clasice şi introducândute într-o lume a demonilor şi a războaielor inutile. Vocea are o abordare aparte, punctând pasajele rapide pe chitară şi atmosferă, păstrând însă acel ritm constant pe care nu-l poţi controla.

Preluat din mitologia etruscă, demonul Tanin este alegerea perfectă pentru a deschide concertul Carnifliate din 18 ianuarie, din Club Presa.

PRESA PUB (Str. Culmea Veche nr. 2, Bucureşti).

Miercuri 18 ianuarie 2017, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Preţ bilet: 15 lei (de vânzare doar în seara concertului)

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri şi tricouri la acest concert.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/1424622260904901/

Eveniment sub egida Metal Under Moonlight, ediţia a 66-a.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!