Noutăţi

Taking Back August sărbătoresc trei ani de activitate live în Echoes

Taking Back August sărbătoresc trei ani de activitate acustic, în Echoes din București, miercuri, 30 august.

Modul perfect de a petrece ultimele clipe de vară? Un concert acustic, desigur! Taking Back August aniversează trei ani de activitate cu un concept nou, ce va aduce la suprafață latura mai naturală a unui stil muzical mai degrabă agresiv, într-un spațiu special conceput pentru visători cu stele în ochi. 

Băieții, mereu în explorarea propriului stil, vor reinterpreta piesele în variantă acustică. Aniversarea va fi ceva cu totul diferit față de concertele pe care trupa le-a susținut până acum și vom avea parte și de câteva surprize. Ca de obicei, vor ieși din tiparele metalului. Într-un ambient misterios, la lumina lunii pline, vom experimenta o altă emoție a genului muzical metalcore, una mai sensibilă și perfectă pentru a încheia vara pe o notă pozitivă, contemplativă.

Taking Back August și-a început activitatea muzicală în 2020, într-un climat de nesiguranță în industria muzicală. Totuși, determinați să își transmită mesajul cât mai clar și răspicat, Alex Precup (voce), George Moței „Giccu” (chitară lead), Alex Iliescu „Chuck” (chitară ritmică), Claudiu Ene (bas) și Gabriel Moroianu „Moro” (tobe), s-au apucat să pună cap la cap primele piese.

În septembrie 2021 formația a lansat EP-ul de debut „The Devil’s Crown”, de șase piese, care abordează un stil muzical mai agresiv, dar melodios și sensibil, de o energie debordantă. De atunci, trupa a urcat pe scenele de la Posada Rock Festival și Metal Gates și pe altele, din locuri cheie ale underground-ului bucureștean. A cântat în deschidere pentru mai multe nume mari din lumea rockului, precum Lord Of The Lost, E.M.I.L și Implant Pentru Refuz, și a luat parte la mai multe seri dedicate stilurilor mai agresive din sfera metalului. În prezent, lucrează la al doilea material discografic, primul single lansat în anticiparea acestuia fiind „Omega”, piesă publicată luna trecută.

Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet:
https://www.iabilet.ro/site/event/87636
Acces elevi/studenți: 30 lei
Presale: 40 lei
Acces general: 50 lei (în ziua evenimentului)

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...