Noutăţi

Takalaiton – concert thrash metal finlandez

TAKALAITON – Crossover thrash metal finlandez, în premieră la București! Formată în urmă cu 5 ani, trupa este noua senzație a unei țări pentru care acest gen e total atipic! Cu versuri atât în finlandeză cât și în engleză, Takalaiton este genul de trupa care îți stârnește imediat curiozitatea. 
 
În deschidere: Kroppen (blackened death metal/Slatina), formație care va prezenta în avanpremieră primul său album, „În Delirium Path”, programat să fie lansat în această toamnă. 
 
THE PUB se află în centrul Bucureștiului, pe Bd Elisabeta nr. 9, în spatele statuilor de la Universitate.
 
Concertul va avea loc duminică 7 iulie 2019, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
 
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi și mâncare aduse din afara clubului. Stand de CDuri și tricouri la acest concert.
 
Prețul biletului: 15 lei, de vânzare doar în seara concertului, la club. Acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului. 
 
Pagina evenimentului pe Facebook:
 
Eveniment Metal Under Moonlight, ediția a 83-a. 
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...