Noutăţi

Taine – “The World Does Not Change” (videoclip nou)

După „Three Days in Darkness” și „The Dark Days of Our Lives”, lansate deja anul acesta, al treilea single al grupului bucureștean TAINE, intitulat “The World Does Not Change” a fost însoțit de un videoclip.

De data aceasta băieții au fost ajutați de fostul chitarist și membru fondator, Ștefan Aldea, care pe parcursul filmărilor, a stat răbdător în spatele camerei. Un alt vechi prieten, Răzvan Alexandru (Abigail), a fost cel responsabil de post-producție, astfel cercul s-a închis, cuprinzând cumva chiar semnificația piesei. În clip apare pentru ultima dată, prietenul și încântătorul muzician – percuționist Adrian Tăbăcaru, care pentru moment alege o carieră solo. Și iată că după 23 ani se desparte de grupul care l-a constacrat, rămanănd in urmă amintiri frumoase.

Lucrurile însă merg înainte pentru TAINE într-o nouă formulă, după cum spun chiar ei: “lumea nu se schimbă” și promit că foarte repede vor lansa și celelalte piese de pe noul material discografic, inițial în format de single, iar acolo unde este posibil, însoțite de producție video. Cu această ocazie TAINE își anunță noul membru al grupului în persoana lui Teo Zingher Popp, tânărul și talentatul baterist, cunoscut colaborator sau component al mai multor grupuri de metal din România. Teo transmite că este foarte entuziasmat de alegerea făcută și promite că se va integra cât mai rapid și că își va lua rolul în serios, astfel încât golul lăsat de Adi să nu se simtă.

Sursa: Comunicat de presă

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...