Noutăţi

Andy, membrul trupei Taine, lansează o compoziţie nouă

Taine lansează o compoziţie nouă, într-o manieră muzicală diferită faţă de ce fanii Taine sunt obişnuiţi.

taine
Iată ce spune Andy despre piesa lansată astăzi:
Piesa a fost compusă în urmă cu 3- 4 ani, iniţial fără un scop precis, dar pentru a fost înregistrată şi orchestrată la noi în studio şi am avut răgaz pentru producţia ei, mi-am dat seama poate avea un oarecare  potenţial. De-a lungul timpului am primit multe provocări şirecomandări de bine” de la diverşi cunoscuţi care îmi reproşau nu sunt în stare compun un hit, o piesă lentă, digerabilă care nu fie rece şi foarte tehnică aşa cum sunt compoziţiile Taine.
Această piesă nu poate fi considerată ca făcând parte dintr-un proiect solo, ci doar o încercare de a–mi demonstra pot scrie şi piese mai accesibile, mai bine zis a fost mai degrabă o provocare personală.
După ce am terminat de mixat piesă, m-am gândit ar fi potrivit îi fac un videoclip, fiind singura şansă de a o aduce în atenţia publicului larg. Am apelat cu această ocazie la Miluţă Flueraş, un cunoscut fotograf de concert, iar filmarea a fost făcută într-o singură zi, vara trecută, fără avem un storyboard sau o poveste bine regizată. Am filmat doar eu cu Miluţă, fără lumini, fără decoruri speciale, machiaj sau alte efecte.
Mi-am pus încrederea în intuiţia şi pregătirea lui, chiar dacă specializarea lui este fotografia. Piesa ar fi trebuit apară anul trecut în octombrie însă nefericitul eveniment din clubul Colectiv a amânat finalizarea proiectului. Îi mulţumesc în mod deosebit lui Miluţă pentru m-a ajutat pun în valoare această piesă. Astăzi sunt entuziasmat am reuşit o lansez şi sper şi voi fiţi la fel de încântaţi de această realizare. “

Credits:
Muzica – Andy Ionescu
Versuri – Andy Ionescu & Corneliu Ionescu
Orchestraţie – Adrian Tăbăcaru
Backing vocals – Aura Dănciulescu
Producţie video – Miluţă Flueraş
Producţie audio – Taine – Multimedia Studio

Foto:  Miluţă Flueraş @Arenele Romane

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!