Noutăţi

Andy, membrul trupei Taine, lansează o compoziţie nouă

Taine lansează o compoziţie nouă, într-o manieră muzicală diferită faţă de ce fanii Taine sunt obişnuiţi.

taine
Iată ce spune Andy despre piesa lansată astăzi:
Piesa a fost compusă în urmă cu 3- 4 ani, iniţial fără un scop precis, dar pentru a fost înregistrată şi orchestrată la noi în studio şi am avut răgaz pentru producţia ei, mi-am dat seama poate avea un oarecare  potenţial. De-a lungul timpului am primit multe provocări şirecomandări de bine” de la diverşi cunoscuţi care îmi reproşau nu sunt în stare compun un hit, o piesă lentă, digerabilă care nu fie rece şi foarte tehnică aşa cum sunt compoziţiile Taine.
Această piesă nu poate fi considerată ca făcând parte dintr-un proiect solo, ci doar o încercare de a–mi demonstra pot scrie şi piese mai accesibile, mai bine zis a fost mai degrabă o provocare personală.
După ce am terminat de mixat piesă, m-am gândit ar fi potrivit îi fac un videoclip, fiind singura şansă de a o aduce în atenţia publicului larg. Am apelat cu această ocazie la Miluţă Flueraş, un cunoscut fotograf de concert, iar filmarea a fost făcută într-o singură zi, vara trecută, fără avem un storyboard sau o poveste bine regizată. Am filmat doar eu cu Miluţă, fără lumini, fără decoruri speciale, machiaj sau alte efecte.
Mi-am pus încrederea în intuiţia şi pregătirea lui, chiar dacă specializarea lui este fotografia. Piesa ar fi trebuit apară anul trecut în octombrie însă nefericitul eveniment din clubul Colectiv a amânat finalizarea proiectului. Îi mulţumesc în mod deosebit lui Miluţă pentru m-a ajutat pun în valoare această piesă. Astăzi sunt entuziasmat am reuşit o lansez şi sper şi voi fiţi la fel de încântaţi de această realizare. “

Credits:
Muzica – Andy Ionescu
Versuri – Andy Ionescu & Corneliu Ionescu
Orchestraţie – Adrian Tăbăcaru
Backing vocals – Aura Dănciulescu
Producţie video – Miluţă Flueraş
Producţie audio – Taine – Multimedia Studio

Foto:  Miluţă Flueraş @Arenele Romane

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...