Noutăţi

Sur Austru vor cânta alături de Bucovina la lansarea Septentrion

 
 
Bucovina va susține pe 8 decembrie, pe scenă Arenelor Române din București, tradiționalul concert de sărbători prin care vor lansa un nou material discografic intitulat Septentrion.
 
Din cenușa formației Negura Bunget, membri ai mai multor componente ce au activat sub această titulatura vor urca pe scena Arenelor Romane pe data de 8 decembrie sub un nou nume și un nou concept muzical și liric, menit să ducă propria poveste muzicală mai departe.
 
Sub numele Sur Austru, proiectul va susține primul show din București în care trupa va prezenta propriile compozițîi ce vor figura pe materialul de debut.
 
În componența trupei îi regăsim pe:
 
Ștefan Zaharescu – voce
 
Tibor Kati – voce, chitară, keyboards
 
Corodan Ovidiu – bass
 
Petrică Ionutescu – instrumente tradiționale
 
Mihai Florea – chitară
 
Hoit – chitară
 
Nadaban Sergiu – tobe
 
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.
 
Până pe 8 decembrie biletele costă 60 lei. La intrare acestea vor costă 70 lei.
 
De asemenea, pentru acest eveniment, găsiți în vânzare și „Bucovina Fanpack” la prețul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumpărat, limitat la 200 de bucăți care include.
 
– afiș color (cu autograf)
 
– brățară textilă cu logo
 
– acces în locație cu 30 de minute înaintea celorlalți fani
 
Un eveniment METALHEAD și Țara de Sus
 
Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!