Noutăţi

Sur Austru în premieră la Quantic

Pe 31 mai Sur Austru și Saddayah vă așteaptă în club Quantic.

Sur Austru, noul proiect al membrilor din ultima componență Negură Bunget, are la bază o tematică muzicală inspirată din natura și folclorul transilvănean. La mai puțin de un an de existență trupa a reușit să intre în circuitul național si internațional, având până acum 20 de concerte la activ, dintre care, cele mai importate ar fi : REF2018, Paris, Milano, Napoli, Bresso, Bratislava, București (Arenele Romane), Cluj, Oradea, Arad.

Psihoza death metalului contaminează Bucureștiul! În seara zilei de 31 mai SADDAYAH readuce „Apopheny of Life” în capitală, dar vine și cu piese în premieră!

După o muncă intensă și o așteptare de trei ani, „Apopheny of Life” (primul disc al deatherilor ploieșteni) a prins formă finală, materialul fiind lansat de casa de discuri Loud Rage Music în septembrie anul trecut.

Bilete:
25 lei – acces general / earlybird – primele 50 bilete
30 lei – acces general presale – până pe 30.05.2019 inclusiv
40 lei – acces general – doar în ziua evenimentului, 31.05.2019

AmBilet.ro -> http://bit.ly/2VyBk2A
iaBilet.ro -> https://bit.ly/2w2Tgbb

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...