Noutăţi

Sur Austru – Atemporal Exclusive Set în Fabrica

După concertul susținut la Arenele Romane, în fața a 1800 de oameni, Sur Austru revine la București pe 29 decembrie, în club Fabrica, parte a unui show exclusiv de aproape două ore.
 
‘Atemporal’ este o un drum ce însumează ce a fost și ce va urma, un set compus din piesele ce vor figura pe albumul de debut Sur Austru, precum și un număr extins de compoziții lansate sub numele Negură Bunget, fiind probabil ultima ocazie când aceste piese vor fi prezentate, ca omagiu, în format live.
 
Sur Austru este proiectul născut din cenușa Negură Bunget, continuând conceptul muzical și liric, sub îndrumarea și viziunea unui grup de muzicieni ce au activat în diverse componențe ale formației.
 
În mai puțin de un an de activitate, Sur Austru a trecut deja în palmares o serie de concerte în Europa, urmate de apariții selecte în țară precum și înregistrarea unui material ce va fi lansat în 2019 sub forma albumului de debut.
 
Prețul unui bilet este de 25 de lei și va putea fi achiziționat de la intrare, în seara evenimentului.
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...