Noutăţi

Sunet Fin lansează EP-ul “Muzica nu moare” în exclusivitate pe Deezer

Sunet Fin a lansat astăzi EP-ul Muzica nu moare”, în exclusivitate pentru o săptămână pe Deezer, şi poate fi ascultat la linkul de mai jos:

sunet fin

https://UMRDD.lnk.to/MuzicaNuMoareNe

Trupa Sunet Fin a fost înfiinţată în septembrie 2014, componenţa reunindu-i pe Stelian Teodorescu (voce), Alexei Rus (chitară), Robert Munean (bas) şi Vladimir Popici (tobe). Primul videoclip, „Bassbalans” feat. Dj Dox, a fost lansat în vara anului 2015, al doilea video, la piesa „Sunet Fin”, a fost lansat în toamna anului trecut, iar al treilea videoclip, „Nostalgie”, a fost lansat acum în februarie printr-un concert alături de H8, în Club Fabrica. Toate cele trei videoclipuri au avut premiera TV la Music Channel, trupa fiind invitată de către DJ Hefe la Alternative Hour.

Sunet Fin lansează pe data de 23 aprilie printr-un concert în Club Fabrica primul material discografic intitulat, „Muzica Nu Moare EP”. În calitate de invitaţi vor evolua trupele Relativ (Cluj) şiOblx & MP13 (Iaşi). Evenimentul este organizat în cadrul ” Dark Side Nights” (event link: https://www.facebook.com/events/1027550070599451/).

EP-ul conţine 4 melodii, înregistrate la Cutover Studio, avându-l ca inginer de sunet pe Benzen, tot el ocupânduse şi de mixaj şi masterizare. Coperta este concepută în întregime de către Valdimir, toboşarul trupei. Materialul este lansat în format digital sub egida Universal Music România Digital Distribution. “Suntem bucuroşi lansăm acest material împreună cu cei de la Universal Music România, le mulţumim frumos şi ne aşteptăm continuăm colaborarea şi în viitor.” – Sthelu aka STH, vocalistul trupei. Fiind un stil ce alătură stilurile rap şi rock, condimentat cu alte influenţe, rezultatul a fost denumit alternative hip-hop, adică „un hip-hop mai altfel”.

Câteva detalii despre fecare piesă în parte:
„#Bassbalans este o prezentare a trupei şi a stilului abordat, fiind şi prima piesă cu videoclip. Este o colaborare cu DJ Dox, unul din cei mai cunoscuţi dj în sfera hip-hop autohtonă.
Sunet Fin este despre sunet şi vibraţie. Despre perceperea mesajului transmis, despre stare. Într-un cuvânt, despre sunetul fin.
Muzica nu moare este despre importanţa ţinerii în viaţă a muzicii atât de către artişti cât şi de către public. Este important ca fiecare scrie şi asculte muzica pe care o aude în interiorul său – “Muzica vine din suflet, pătrundă-n alte suflete”.
Nostalgie descrie în versuri perioada copilăriei raportată la ritmul aglomerat al unui adult. Piesa şi clipul sunt inspirate de dorul de acele vremuri şi aducerea aminte de anii copilăriei. Nostalgia face parte din fiecare dintre noi.”

HTML5:

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...