NoutăţiProg Talk cu Geanina

Sugestii prog/core pentru săptămâna aceasta

Îţi place The Contortionist? Atunci articolul asta îţi va unge urechile cu miere de prog/deathcore.

substructure

Aristeia se învârte în sfera mai degrabă core decât prog, dar oferă destule pasaje numai bune îmblânzească” un vocal, care ar putea de altfel trece la death metal în orice moment.

Substructure este o trupă care trasează o punte abruptă între core şi djent. Într-un moment te laşiînecatîn brutalitatea instrumentală, iar în secunda imediat următoare vei fi de-a dreptul uimit de un pasaj pe cât de psihedelic, pe atât de virtuos şi jazzy.

Endeavour îşi obţine un loc de onoare în acest mic articol-recomandare prin simplul fapt încorporează elemente ale prog-ului anilor ’70 şi clape spaţiale, într-un întreg pe care l-ai defini mai degrabă ca tech death.

The Veil That Conceals aduce, comparativ cu trupele menţionate anterior, şi părţi de clean, care amintesc pe alocuri de Periphery. Însă băieţii fac o treabă remarcabilă, iar albumul este plin de surprize, chiar şi un vocal feminin.

Dacă îţi place black metal-ul dar în timpul liber te relaxezi şi cu puţin core, atunci I, Valiance este o trupă pentru tine. Agresivă, sumbră, dar cu o tehnică specifică djent-ului.

Până la următoarele ascultări,

Geanina

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...