Noutăţi

Subliminal Damage și Untold Faith live în The Gate

Pe 16 martie, Subliminal Damage și Untold Faith așteaptă în The Gate Bar din Iași pentru o seară dedicată progressive metal-ului.

Fondată în Carei, Untold Faith este formată din o parte din membrii Psycho Symphony și și-a pus bazele pornind de la ideea unui nou mod de exprimare și gândire. Cu influența unor trupe precum Gojira, Nevermore, Psychotic Waltz, Mekong Delta, Sikth sau Riverside, Untold Faith a devenit rapid una dintre cele mai promițătoare apariții live.

Muzica creată de Subliminal Damage se încadrează în aria metalului progresiv, piesele fiind consistente în schimbări de ritm, nu mai scurte de 7 minute, exprimând o atitudine de revoltă asupra reprezentărilor realității cele mai des întâlnite și mai puternic promovate precum: viața ta este consumul; ești în regulă dacă nu ieși din tipare; muncești pentru tine nu pentru noi și religia îți dictează conduita. Fiecare membru are contribuția sa în trupă, muzica și versurile fiind compuse colectiv, cu o notă de originalitate din partea fiecăruia.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top