Noutăţi

Subliminal Damage a lansat un nou videoclip

Trupa ieşeană de death/progressive metal, Subliminal Damage, a lansat un nou videoclip pentru piesa „Questions”, inclusă pe cel mai recent material discografic, „Evo”. Trailer-ul poate fi urmărit mai jos. Pe cei de la Subliminal Damage îi puteţi vedea live alături de Untold Faith pe 2 noiembrie în Zalău și pe 3 noiembrie în Baia Mare.

Muzica creată de Subliminal Damage se încadrează în aria metalului progresiv, piesele fiind consistente în schimbări de ritm, nu mai scurte de 7 minute, exprimând o atitudine de revoltă asupra reprezentărilor realității cele mai des întâlnite și mai puternic promovate precum: viața ta este consumul; ești în regulă dacă nu ieși din tipare; muncești pentru tine nu pentru noi și religia îți dictează conduita. Fiecare membru are contribuția sa în trupă, muzica și versurile fiind compuse colectiv, cu o notă de originalitate din partea fiecăruia.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...