Noutăţi

Studio Report #1: Primul pas spre primul album al Uciganilor

Ucigan se pregăteşte pentru lansarea primelor piese, iar cu această ocazie au pus la cale şi un mic jurnal video. Primul dintre ele îl găsiţi aici.
„V-am povestit anterior că lucrăm de zor la primele piese Ucigan, si cum vor fi gata ne si apucam de inregistrat. Pe drum, ni s-a mai alăturat încă unul, responsabil cu percuția si alte efecte nebune, care vor da o notă aparte sunetului nostru.
Timpul s-a scurs, clepsidra s-a spart si noi am pornit spre Studio148.
Timp de o săptămână ne retragem in studio și cu ajutorul lui Marius Costache imprimăm riff-urile, gandurile și ritmurile compuse de prin luna Ianuarie a acestui an si până în prezent.
Așadar, astazi, întâiul Ucigan se așază în spatele tobelor și dă startul la înfăptuirea primului album. Un prim material discografic cu șapte piese, al cărui nume mai amânăm să vi-l spunem.
Suficiente detalii! Mai bine va lăsăm să vă faceți singuri o părere. Clipul de mai jos a fost înregistrat în sesiunea de pre-producție, fără mix sau master. Acesta este sunetul crud al trupei Ucigan.”
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...