Noutăţi

Stoner rockerii de la The Flying Detachment au lansat primul single de pe albumul de debut

The Flying Detachment se pregătesc lanseze albumul de debut pe 22 octombrie, intitulat “Eyes in the Stars, Life in the Mud”. Cu această ocazie, trupa a făcut disponibil primul single.

Piesa “Seventh Way” poate fi ascultată pe youtube la următorul link:

Albumul de debut, intitulat “Eyes in the Stars, Life in the Mud” va fi lansat pe 22 octombrie. Materialul a fost înregistrat la City Studio și Dark Father Studios în Sofia, Bulgaria.

Mix-ul a fost făcut de Emil Petkov și Boyko Petkov la Three Paws House și City Studio, iar master-ul de Alan Douches la West West Side Music.

Artwork-ul albumului este făcut de Sofia Zasheva pe baza unui fotografii făcute la Wildlife Learning Center în California cu Zeus, bufnița oarbă.

Tracklist:

  1. Cold Glass Movement
  2. Seventh Way
  3. Hypno King
  4. Under the Tide
  5. Eyes in the Stars
  6. 02:58
  7. Resting the Bone
  8. Ghost in the Pill
  9. Life in the Mud

Trupa s-a înființat în 2014, reușind schițeze rapid un sunet ce se înscrie în zona heavy stoner. Trupa a cântat alături de Planet of Zeus, Sasquatch, 1000mods, Mother Engine și Corecom, iar în momentul de față se pregătesc lanseze primul album din carieră. The Flying Detachment au concertat în București, la Quantic Club cu ocazia SoundArt Festival 2018 în luna mai.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...