Noutăţi

Stonelight anunţă primele concerte pe anul 2017!


După un 2016 în care şi-au lansat cu succes primul album din carieră şi au susţinut o serie de concerte prin ţară printre care 2 alături de trupa tunisiană Mirath, trupa bucureşteană Stonelight (heavy metal melodic) revine pe scenă cu două concerte de la care nu trebuie lipsiţi!
Vineri, 24 februarie, Stonelight repetă prima experienţă a unui acustic set, tot în Club Voltage – în cadrul “Stonelight – Acustic for Ladies”, însă de data asta va fi o seară cu un playlist dedicat doamnelor şi domnişoarelor, care va consta atât în variantele acustice pentru câteva piese de pe albumul de debut, dar şi coveruri neaşteptate!
Surpriza serii o vor constitui câteva voci puternice de pe scena rock-metal care vor urca pe scenă alături de Stonelight!
https://www.facebook.com/events/1874286232841793/
Pe 4 martie, Stonelight are plăcerea se alăture unei seri special de voci feminine în cadrul ediţiei a 3-a a Psychosounds Metal Ladies Night, în Club Fabrica.
Fiind o seară dedicată exclusiv atât doamnelor din public, cât şi a prezenţelor de sex frumos din trupele de metal, printre cei care vor urca pe scenă se vor număra trupele autohtone Etheric, Adastia, dar şi Nightquest (tribute Nightwish, Ungaria)!
Stonelight promite un show de excepţie, cu multă energie, în stilul caracteristic şi câteva surprize pe care le vor anunţa în seara respectivă!
https://www.facebook.com/events/527215237481080/

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!