Noutăţi

Stoned Jesus vor cânta integral albumul „Seven Thunders Roar” la SOUNDART Festival

Stoned Jesus vor cânta integral albumul „Seven Thunders Roar” la SOUNDART Festival
Cum decembrie este luna suprizelor, Igor de la Stoned Jesus a anunţat trupa se pregăteşte intens pentru concertele din 2017, inclusiv show-ul din cadrul SOUNDART Festival din Bucureşti. La 5 ani de la lansarea materialului, stonerii ucraineni vor prezenţa un setlist special, interpretând în faţa publicului tot albumul „Seven Thunders Roar”.
Igor a transmis următorul mesaj:
Spring 2017 marks the 5th anniversary of „Seven Thunders Roar”, so we thought we’d play it în its entirety on our upcoming shows! This is something we’ve never done before, so there’s an exciting opportunity to take the almost-classic record on the road and see what happens. But few more surprises promised, too!”

stonedjesus

Stoned Jesus sunt confirmaţi la SOUNDART Festival alături de Exivious, White Walls şi Lowbau, eveniment ce are loc în grădina de vară a clubului Quantic, Bucureşti în perioada 4 – 7 mai 2017.

Primele semne de vară ale lui 2017 vor aduce cu ele unul dintre cele mai îndrăzneţe evenimente outdoor din România – SOUNDART Festival. Proiectat în jurul conceptului de interculturalitate, festivalul se va desfăşura în perioada 4-7 mai, grădina de vară a Clubului Quantic din Bucureşti. Evenimentul va reuni multiple ramuri de manifestare a culturii contemporane, concerte live, simpozioane, lansări de carte, vernisaje şi workshop-uri, scopul central al proiectului fiind crearea unor noi punţi de transfer între diferitele forme ale expresiei artistice.

Locul în care se va desfăşura evenimentul este, de asemenea, unul cu totul aparte în peisajul ultra-urban al Bucureştiului. Grădina de vară a Clubului Quantic este o „cetate” verde chiar în inima capitalei, aflânduse în imediata apropiere a Grădinii Botanice şi Parcului Politehnici, un spaţiu ideal pentru recreere, uşor accesibil şi generos. În alte cuvinte, un loc cum nu se putea mai potrivit pentru publicul interesat de cultură, preocupat de estetica lucrurilor ce-l înconjoară, public în care se regăsesc persoane ce recunosc autenticitatea şi contemplaţia ca germeni ai creativităţii.

Abonamentele early-bird pot fi achiziţionate la preţul de 60 de lei în reţeaua iabilet.ro la următorul link: http://bit.ly/2gsoI9l. În perioada normală de vânzare, preţul va fi de 90 de lei. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la 120 de lei.

Pentru mai multe informaţii sau orice fel de întrebări, aşteptăm pe pagina evenimentului de pe FB http://bit.ly/2gXs852. Ne puteţi contacta şi prin mail la info@soundartfest.ro.

Bilete găsiţi pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet (Hard Rock Cafe, Berăria H, Magazinul Muzica, Reţeaua SAY SHOP,Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox şi Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic şi pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţara). Online puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară sau prin OP.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!