Noutăţi

Stage Moments – Eveniment Caritabil by Asociația Stage Photo

Stage Moments afis

Asociația Stage Photo organizează vineri, 10 mai, începând cu orele 19:00, evenimentul caritabil „Stage Moments – by ASP”, care va avea loc în club Quantic și va debuta cu vernisajul unei expoziții de fotografie, urmat de două concerte acustice susținute de E.M.I.L. și Orkid.

Prin acest proiect, Asociația Stage Photo își propune să demareze o acțiune caritabilă în vederea strângerii de fonduri suplimentare, pentru a susține cauza începută de MagiCAMP, o comunitate vibrantă formată din voluntari și oameni care gândesc și simt la fel și lucrează împreună pentru a avea un impact semnificativ în viețile copiilor și familiilor lor.

Asociația Stage Photo a selectat 50 dintre cele mai valoroase fotografii de concert realizate de către membrii săi, pentru a fi expuse în cadrul unei expoziții cu vânzare, pornind de la o donație minimă sugerată. Sumele vor fi donate în totalitate comunității MagiCAMP.

Orkid, trioul de shoegazeri nervoși din București își definesc stilul fiind post-traumatic blues. Pentru ei este definitorie afecțiunea și respectul pentru balene, orci și tot felul de alte bestii marine, terestre și extraterestre.

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore.

Despre MagiCAMP: „Magic is something YOU make!” – acesta este crezul nostru la MagiCAMP. Suntem o comunitate de OAMENI BUNI care își unesc forțele pentru a ajută copiii bolnavi de cancer și pe familiile lor. Suntem mai mult decât o echipă, suntem o familie și ne placefolosim orice context pentru a ne conecta unii cu ceilalți.

Asociația Stage Photo este un ONG tânăr, ce se vrea a fi un catalizator în crearea unei comunități dedicate fotografilor care au afinități cu artele spectacolului. Asociația urmărește derularea unor proiecte de nișă, menite să valorifice vizual un potențial insuficient exploatat, precum și susținerea pasiunii pentru fotografie a membrilor săi, reprezentarea și organizarea de acțiuni și evenimente civice, expoziții de fotografie și publicarea de materiale dedicate fotografiei.

Pentru membrii Asociației Stage Photo, muzică reprezintă mai mult decât sunet. Muzică unește. Muzică aduce clipe. Muzică aduce viață. Muzică vindecă. Muzică inspiră.

„Pe noi ne-a inspirat să facem la rândul nostru tot ce face muzică pentru noi.”

Parteneri: Club Quantic, MagiCAMP

Intrarea este liberă.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top