Diverse

Spotify și-au îmbunătățit varianta gratuită

Pe 24 aprilie 2018, Spotify au lansat o modalitate nouă, îmbunătățită și mai personalizată pentru a descoperi și a asculta muzica. Noua versiune susţinută prin conţinut publicitar vine din dorința Spotify de a inova şi a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor, urmând să fie disponibilă în întreaga lume pe iOS şi Android.

Cu un design complet nou pentru varianta mobilă, Spotify Free include o serie de caracteristici, toate având rolul de a îmbunătăţi experienţa ascultării:

Playlist-uri la cerere

Spotify oferă mai mult control asupra modului în care vrei să asculţi muzică. De acum, utilizatorul poate selecta şi asculta orice melodie din 15 playlist-uri la cerere – fără melodii sărite sau timp de aşteptare din cauza shuffle-ului. Playlist-urile la cerere vor fi special create pentru el, în funcţie de preferinţele muzicale şi pot include selecţii realizate de către experţii Spotify, precum  RapCaviar şi Viva Latino până la Ultimate Indie şiAlternative R&B, precum şi playlist-uri personalizate, aşa cum sunt Discover Weekly, Release Radar şi Daily Mix.

Conţinut personalizat

Când se înregistrează, utilizatorul este rugat să răspundă la câteva întrebări despre artiștii pe care îi iubește şi va primi recomandări personalizate care să se potrivească perfect cu preferințele şi playlist-urile sale, precum Daily Mix. Toate aceste playlist-uri şi multe altele pot fi găsite şi mai uşor în noul ecran de pornire, ce este actualizat în mod constant în funcție de ceea ce alege să asculte.

 

Un serviciu care aparţine cu adevărat utilizatorului

Apasând pe ♥ pentru a salva rapid melodiile în playlist-ul Favorites sau pe ⃠ pentru a ascunde melodiile pe care nu vrea să le asculte face ca recomandările să devină tot mai precise pe măsură ce utilizatorul ascultă şi împărtăşeşte preferinţele sale.

Playlist-uri în cel mai simplu mod

Acum este şi mai uşor începerea sau editarea unui playlist cu ajutorul Spotify. Acest lucru presupune să alegi un nume, să cauţi şi să asculţi fragmente din melodiile dorite şi apoi să le adaugi în playlist. Pe măsură ce salvează melodii, utilizatorii vor continua să primească recomandări că le-ar putea plăcea.

Mai multă muzică, mai puţine date mobile consumate

Din dorința de a face muzica accesibilă în întreaga lume și știind că mulţi dintre utilizatorii variantei gratuite de Spotify nu se pot bucura de muzică oricând doresc din cauza volumului mare de date mobile pe care acest lucru îl implică, Spotify a creat Data Saver, o modalitate simplă de a optimiza experiență muzicală, astfel încât să fie nevoie de mai puține date mobile atunci când asculți muzică.

Noua variantă gratuită va fi disponibilă pe iOS şi Android şi va putea fi accesată de către utilizatorii din întreaga lume, pe parcursul săptămânilor viitoare.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...