Noutăţi

Spiritual Ravishment lansează un nou videoclip

„Grindimus Prime” este primul extras de pe cel de-al doilea material discografic al trupei Spiritual Ravishment, intitulat „Exit Humanity”.

spiritual-ravishment-promo

Videoclipul a fost filmat de Marmo, iar montajul a fost realizat de Andrei Bejuşca şi Sebastian Stancu. Piesa „Grindimus Prime” a fost mixată de Tudor Scânteie şi Andrei Jumugă, iar masterul a fost realizat de Marius Costache.

Albumul „Exit Humanity” va conţine 14 piese ce continuă tematica familiară deja fanilor trupei. Fiecare piesă oglindeşte o poveste a unei lumi tenebroase si abjecte, în care omul devine unealta propriilor ambiţii distructive, a orgoliilor şi a luptei pentru putere. O putere ce ajunge să distrugă planeta si speciile ce o populează.

Înregistrările tobelor au avut loc în „Consonance Studios” din Timişoara, alături de Cristian Popescu şi Edmond Karban. Chitările, bass-ul şi vocea au fost înregistrate în „Postanalog Studio” din Oradea, alături de Marcel Floruţ.

Videoclipul piesei „Grindimus Prime” poate fi urmărit mai jos:

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...