Noutăţi

Spinecrusher concertează alături de Sadistic Intent pe 16 decembrie în Quantic

spinecrusher
Pe 16 decembrie, death-thrasherii de la Spinecrusher revin în forţă pe scena clubului Quantic pentru a susţine ultimul concert din Bucureşti de anul acesta! Spinecrusher completează lineup-ul unei eveniment fără cusur alături de Sadistic Intent, Dehuman şi Rotheads.

Preţul unui bilet este de 45 de Lei şi va putea fi achiziţionat doar în seara concertului, la intrare.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1766852703562384/

Spinecrusher livrează direct şi fără prea multe explicaţii death-thrash adus de la porţile iadului nituit cu riff-uri de black metal ce au ţinut formaţia pe meterezele metalului românesc timp de aproape opt ani. În pofida tuturor încercărilor care s-au abătut asupra componenţei formaţiei, Spinecrusher şi-au onorat publicul cu fiecare concert promis, secerandu-şi muzical spectatorii, de fiecare dată, în plină forţă, în stilul propriu ce-i caracterizează.

Cel mai recent material al trupei, „Crypts of Slaughter”, a fost lansat pe 2 aprilie. Atât noul album, cât şi tricourile oficiale ale trupei vor putea fi achiziţionate de la standul cu merch al evenimentului.

Componenţă:

Daniel Gheorghiu – Chitară Lead/ Voce
Ştefan PascuChitară Ritm/Voce
Radu Năstase – Bass /Voce
Vlad Ardeleanu – Tobe

Facebook Spinecrusher: https://www.facebook.com/Spinecrusherband/
Youtube Spinecrusher: https://www.youtube.com/user/SpinecrusherOfficial
Contact: spinecrusherofficial@yahoo.com

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...