Noutăţi

Primul album Spinecrusher, „Crypts of Slaughter” va fi lansat pe 2 aprilie

spinecrusher

Spinecrusher invită sâmbătă 2 aprilie în Quantic Pub la lansarea albumului „Crypts of Slaughter”. Alături de Spinecrusher, pe scena din Quantic Pub vor fi prezente alte 2 trupe, deja cunoscuţii speed thrasheri Damage Case şi tânăra formaţie Warhanger.

Bilete: 15 lei.
Accesul va fi limitat la 150 de oameni.

La 5 ani de la debutul pe scenă şi aproape 7 de la înfiinţarea ei în 2009, trupa Spinecrusher lansează, pe data de 2 aprilie, primul album – Crypts of Slaughter. Acesta reprezintă sl doilea material discografic al formaţiei, după demo-ul din 2013 intitulat „Hellthrash”.
Spinecrusher au debutat pe scenă în anul 2011, la All Hallows Even, alaruri de Necrodeath şi Rîul Doamnei. De-a lungul anilor, formaţia a împărţit scena atât cu nume străine cum ar fi Infest, Speedwolf, Krow, Parricide, Christ Agony sau Sodomizer dar şi cu trupe locale ca Avatar, Blacksheep, Crossbone, DinUmbră, Akral Necrosis.
Trupa a suferit mai multe schimbări de componenţă în timp, ceea ce a întârziat considerabil lansarea albumului de debut.

SPINECRUSHER – death/thrash (București)

Andrei Radulescu – Vocals
Daniel Gheorghiu – Lead Guitar/ Vocals
Stefan Pascu – Rhythm Guitar
Radu Nastase – Bass /Vocals
Vlad Ardeleanu – Drums

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...