Noutăţi

Space Needle deschide show-ul ALTERNOSFERA de la Bucureşti din Quantic

Pe 9 decembrie ALTERNOSFERA revine la Bucureşti în cea mai nouă locaţie de evenimente, Quantic, o locaţie cu o capacitate mare aflată în Parcul Grozăveşti lângă staţiile de metrou Politehnica sau Grozăveşti (fostul Ecran Club – acces facil din Bd Iuliu Maniu şi Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab), recent renovat şi deschis pentru evenimente!

space-needle

SPACE NEEDLE este o trupă de alternative/grunge din Bucureşti, scopul acesteia fiind de a face cunoscut, tuturor, există o scenă muzicalăactivă la nivel mondial – care duce mai departe, într-un fel sau altul, muzica din Seattle-ul anilor ’90. Avându-i ca mentori pe pionierii genului, Space Needle aduce, totuşi, o notă foarte personală sound-ului inconfundabil al anilor 90, în 2016.

Concertul face parte din turneul de incheire a promovării albumului Haosoleum şi respectiv a tripticului Epizodia. Turneul călătoreşte prin Braşov, Iaşi, Constanţa, Cluj Napoca, Craiova, Arad, Chişinău şi Bucureşti.

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro şi în format fizic în cele 1500 de puncte din reţeaua iabilet.ro/retea

– 44 de lei Acces General şi 70 de lei Golden Circle până pe 9 decembrie
– 50 de lei şi 80 de lei Golden Circle la intrare

Numărul de bilete golden circle este limitat la 300 de bucăţi.

Quantic se află în parcul Grozăveşti pe Intrarea Grozăveşti, în Bucureşti. Acces facil de pe Pasajul Basarab cu maşina sau cu metroul la staţiile de metrou Grozăveşti sau Politehnica.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de ROCK FM

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...