Noutăţi

SoundArt aduce Elder în România

SoundArt invită petreceți seara de 4 Iunie în Quantic Club alături de legendara trupă americană Elder. Concertul face parte din “Scandinavia and Eastern Europe Tour 2019” ce va fi urmat de înregistrarea unui nou album. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro.
 
Primele 50 de bilete pot fi achiziționate la preț special early bird cu 55 de lei. După vânzarea acestora prețul întreg este de 65 de lei, iar în ziua evenimentului biletele pot fi achiziționate din Quantic cu 75 de lei.
Elder – doom/stoner – Boston, USA
Trio-ul format din Nick, Jack și Matt reprezintă definiția evoluției constante, fapt demonstrat prin modul în care reușesc compună material după material plecând de la o bază de riffuri grele, uneori influențate de Sleep, asupra cărora adaugă o atingere personală prin pasaje psihedelice. Sound-ul celor de la Elder rămâne și în 2019 dinamic și inspirit, iar metodologia trupei rămâne neschimbată – “all heavy, no filler!”.
Cel mai recent material al trupei este albumul “Reflections of a Floating World”, lansat în 2017.
Trupa a confirmat va introduce piese de pe viitorul album în setlist-ul concertelor din acest turneu.
Trupele din deschidere vor fi anunțate în curând.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.
Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...