Noutăţi

Sons of a Wanted Man și Treasondom în Manufactura

Vineri, 19 aprilie 2019, de la ora 20.30 clubul Manufactura vă invită la o seară de metal & grindcore cu trupele Sons of a Wanted Man și Treasondom.
 
Sons of a Wanted Man e o trpa de blackened/post metal din Belgia care se inspiră din muzica delor de la Russian Circles, Gojira, Cult Of Luna sau Neurosis. Trupa a lansat până în prezent 3 albume: Vinyl 7 în 2015, Black Days Black Dust în 2016 și ultimul, Awakening în 2018.
 
Treasondom este o trupă de Death Metal/Grindcore din Târgu Mureș, care s-a format în 2017 dintr-o mână de prieteni care au hotărât să își exprime furia într-un mod creativ, prin muzică. Versurile lor aduc critici sociale, sunt despre anti-politică, anti-religie, imoralitate și probleme existențiale. „De fapt, Treasondom este un deget mare din mijloc ridicat în fața unui mediu corupt, lacom, abuziv numit societate!”
 
Intrare concert: 15 lei
 
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...